De Bilt gaat open en daarom vieren wij een klein feestje in de Kwinkelier!

Op 25 september bruist het weer in de kernen van gemeente De Bilt. Door de coronacrisis is de samenleving in De Bilt al anderhalf jaar ‘op slot’. De hoogste tijd om weer ‘open’ te gaan en elkaar weer te ontmoeten, te bewegen, te shoppen en het culturele leven weer te beleven. Op zaterdag 25 september wordt op meerdere locaties hiervoor het startschot gegeven. Reden voor de winkeliers in de Kwinkelier om er zaterdag 25 september een extra feestelijke zaterdag van te maken. De opzet van de activiteiten is kleinschalig (zodat dit alles binnen de nog geldende coronamaatregelen valt) maar wel verrassend en gezellig.

Ontdek de Kwinkelier en de 29 winkels. Ontmoet de winkeliers en geniet van de activiteiten en gezelligheid.  De gehele dag kun je shoppen bij de leukste kraampjes en geniet je tussen 12:00 en 16:00 uur van Live Muziek en een Live Art Show. Een professionele schminkster tovert kindergezichtjes gratis om in sprookjesfiguren, dieren, superhelden of fantasierijke creaties. Kom je met de auto dan kun je je auto gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

Met elkaar gaan we er een gezellige zaterdag van maken. Kom je zaterdag 25 september ook de Kwinkelier (opnieuw) ontdekken?

de bilt gaat open 25 september ontmoetingsdag de bilt