Tijdelijke omleidingsroute entree parkeergarage

Maandag 7 januari start RVB Infra met de laatste fase van de herstraatwerkzaamheden aan de Kramsvogelhof in Bilthoven. Het betreft het terrein voor de parkeerkeergarage van winkelcentrum de Kwinkelier. Vanwege deze werkzaamheden geldt er vanaf 10 januari een omleidingsroute naar en vanuit de parkeergarage. Verkeer wordt vanaf de Sperwerlaan en Koperwieklaan via de Spreeuwenlaan naar de nieuwe entree van de parkeergarage geleid. Naar verwachting geldt deze tijdelijke omleidingsroute tot 17 januari.
 
Met de afronding van de laatste werkzaamheden is het gehele voorterrein vernieuwd en zal de parkeergarage uitsluitend nog via de nieuwe entree en via het nieuwe gedeelte bereikbaar zijn. Het oude gedeelte van de parkeergarage blijft via de nieuwe entree bereikbaar en zal in een navolgende bouwfase gerenoveerd worden. In het nieuwe gedeelte is de parkeervoorziening uitgebreid met 80 gratis parkeerplaatsen.
 

Winkelcentrum de Kwinkelier wordt in zes opeenvolgende bouwfases geheel vernieuwd. Voor meer informatie kijk op www.dekwinkelier.nl.