Leonidas opent shop-in-shop bij conceptstore BienB

Afbeeldingsresultaat voor leonidas bonbons

Leonidas, één van de grootste verse Belgische chocolade bonbonfabrikanten in Europa, heeft de handen ineen geslagen met onderneemster Ricky Buitendijk van conceptstore BienB in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven.

Deze conceptstore opende in 2016 haar deuren en is een winkel waar het vooral om de beleving gaat. Naast allerlei leuke verwen- en cadeau-artikelen zijn daar vanaf september 2018 ook de bonbons van Leonidas te koop.

Leonidas heeft al jaren een winkel in de Kwinkelier. Het winkelcentrum ondergaat momenteel een metamorfose. Het gedeelte waar Leonidas gehuisvest is gaat vanaf september op de schop. Aanleiding voor Leonidas om de fysieke winkel te vervangen door de shop-in-shop-formule. Het shop-in-shop concept bij BienB wordt mede aangewakkerd door de stappen die Leonidas zet op assortimentsgebied en op de Nederlandse markt. In de afgelopen jaren zijn de accenten verlegd. Leonidas is zich nadrukkelijker gaan focussen op het cadeaumoment en kiest bewust voor verschillende retailformules.

Eigenaresse Ricky Buitendijk van BienB: “BienB heeft een bijzondere mix aan producten; sieraden, kleding, meubels, woonaccessoires, cadeautjes, kaarten….. De Leonidas-bonbons zijn een mooie aanvulling op ons eigen assortiment en onze filosofie; namelijk verrassen, vermaken, inspireren en beleven.”

Om de uniformiteit van het Leonidas concept te garanderen krijgt de shop-in-shop bij BienB een herkenbare Leonidas-signing en een presentatiekast van waaruit de bonbons verkocht worden.

Leonidas is een sterk A-merk en heeft in Bilthoven een grote en trouwe klantenkring.  

De Kwinkelier wordt momenteel in fases herontwikkeld tot een winkeloppervlak van ca. 17.500 vierkante meter waarbij ook het winkelaanbod een metamorfose zal ondergaan. Innovatie, diversiteit en kwaliteit is belangrijk om van de Kwinkelier een modern en aantrekkelijk winkel- en verblijfsgebied te maken. Leonidas beantwoordt hier aan.

Ook geïnteresseerd in een winkelruimte in de Kwinkelier?
Voor meer info belt u:
Molenbeek Makelaars > Gert-Jaap van Keulen (030 – 256 88 11)
BHVN > Carl Knegjens (06 53 26 68 38)
Sebald > Hakima Azaaj (06 57 57 01 03)