#HiBuur | stempel en kleur je in november mee voor leuke prijzen?

De gehele maand november zijn er met de stempelkaart- en kleurplatenactie in winkelcentrum de Kwinkelier leuke prijzen te winnen.  Met de stempelkaartactie worden wekelijks prijzen uit de lokale winkels verloot. De prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd worden begin december bekend gemaakt.

Over de stempelkaartactie

Bij een aankoop in een van de 28 winkels ontvang je automatisch een stempel. Er is geen minimum aankoopbedrag. Een volle stempelkaart heb je met 3 stempels uit een food en 3 stempels uit een non-food winkel. Volle stempelkaarten kunnen ingeleverd worden in een van de rode brievenbussen in het winkelcentrum. Elke week zijn er nieuwe prijzen te winnen.

Over de kleurplatenactie

De kleurplaten zijn te verkrijgen in alle winkels. Van verschillende gevels zijn er 3 tekeningen gemaakt die jong en oud naar eigen inzicht kunnen kleuren of versieren. Ingekleurde tekeningen kunnen ingeleverd worden in de winkel waar je deze ook opgehaald hebt. De winkeliers zullen de ingeleverde kleurplaten op een prominente plaats in de winkel ophangen. Begin december kiest elke winkelier de mooiste kleurplaat in zijn/haar winkel en beloont de winnaar met een leuke prijs.

Zowel aan de stempelkaart- als de kleurplatenactie kan je zo vaak meedoen als je wilt. Beide acties maken onderdeel uit van de #HiBuur campagne waarmee De Kwinkelier het thuisblijven leuker (en in dit geval ook kleurrijker) wilt maken.

 

 

Over de #HiBuur campagne

Het Corona virus heeft een grote impact op de samenleving. Goed contact met buren en verbinding in de buurt is in deze tijd (waar Corona nog steeds regeert) en waarin iedereen fysieke afstand moeten houden, nog belangrijker geworden. Door de ontwikkelingen omtrent COVID-19, neemt de bewustwording van dichterbij huis verblijven, genieten en kopen toe. Met de #HiBuur-campagne maakt de Kwinkelier het thuisblijven leuker en proberen we ons steentje bij te dragen aan meer sociale cohesie in de buurt.