De Kwinkelier vernieuwt!

Winkelcentrum De Kwinkelier is een full-service winkelgebied in Bilthoven (gemeente De Bilt) en wordt momenteel in fases getransformeerd tot een modern winkelgebied. Het winkelcentrum maakt onderdeel uit van Bilthoven Centrum; een centrumgebied met een ruime verscheidenheid aan retail en horeca-gelegenheden. Op ca. 500 meter afstand ligt station Bilthoven.

U kunt uw auto gratis parkeren in de parkeergarage welke gelegen is onder het winkelcentrum. Vanuit de parkeergarage komt u rechtstreeks in de Kwinkelier uit.

In de Kwinkelier zijn zowel grote winkelketens gehuisvest als lokale / regionale ondernemers. Het aanbod van winkels is divers en zal de komende periode verder uitgebreid worden. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij twee grote en moderne supermarkten; Albert Heijn en Lidl. Beide supermarkten zijn vanuit de parkeergarage met de lift of rolband snel en comfortabel te bereiken.

Voor een kopje koffie, een lunch of diner voor, tijdens of na het boodschappen en winkelen kunt u terecht in een van de horecagelegenheden in de directe omgeving van de Kwinkelier

Alle informatie over de vernieuwing en verbouwing van het nieuwe winkelcentrum vindt u hier:

Volg de vernieuwing

 

Bent u ondernemer en bent u geïnteresseerd in een winkel- of horecaruimte in de Kwinkelier? Neemt u dan contact op met het verhuurteam.

Verhuurteam

Openingstijden
Ma : van 09:30 – 18:00 uur
 Di : van 09:30 – 18:00 uur
Wo : van 09:30 – 18:00 uur
Do : van 09:30 – 18:00 uur
Vr : van 09:30 – 18:00 uur
Za : van 09:30 – 18:00 uur
Zo : van 12:00 – 18:00 uur
 
Sommige winkels hanteren andere winkeltijden.
Niet alle winkels zijn op zondag open.
In geval van feestdagen gelden er andere tijden.