Vers van de pers

ANNA VAN TOOR OPENT BINNENKORT NIEUWE WINKEL

Opvallend aan het nieuwe exclusieve 260m2 grote pand is de hoge gemetselde gevelconstructie en de halfcirkelvormige aanbouw die grotendeels uit glas bestaat. Het pand is gesitueerd aan het grote plein tegenover het huidige pand van Anna van Toor en is mede dankzij haar architectuur een van de nieuwe eyecatchers in het winkelgebied. Het nieuwe pand wordt ingericht volgens het nieuwe Anna-concept waarin lichte kleuren en natuurlijke materialen de boventoon voeren. In dit nieuwe winkelconcept wordt tevens ruimte gecreëerd voor stukken van Nederlands designtalent.

 

PEARLE OPTICIENS GEOPEND

Vrijdag 14 december opende Pearle Opticiens haar deuren in de Kwinkelier. De winkel is gevestigd naast de Lidl. Vanuit de parkeergarage is Pearle gemakkelijk te bereiken via trap, lift of rolband. Pearle Opticiens is een internationale keten van opticiens met zo’n 1.600 vestigingen verdeeld over 15 landen  en wereldwijd de 2e marktleider in optiek. 

Heb je deze leuke actie van Pearle ook gezien?

 

NIEUWE LIDL GEOPEND

Op woensdag 12 december heeft Lidl haar deuren in de Kwinkelier geopend. Wij maakten alvast een filmpje van deze  2.000 m2 grootte supermarkt voorafgaand aan de opening. Klik hier voor het filmpje.  Met de opening van de Lidl is ook de tapis roulant (loopband) vanuit en naar de parkeergarage geopend. 

De heer Koop Dekker was op woensdag 12 december de gelukkige winnaar van 1 minuut gratis shoppen. Wil je weten wat er allemaal in zijn karretje zat? Klik hier !

 

 

 

 

 

ENTREE VINKENLAAN AFGESLOTEN

In verband met de renovatie aan het eerste deel van het Kronkelstraatje is de entree aan het Vinkenplein tijdelijk afgesloten en geldt er een omleidingsroute.

U kunt de Kwinkelier via het Uilenpad (aan de Julianalaan naast Hunkemöller), de Sperwerlaan en via de parkeergarage bereiken.

BOUWFASE III GESTART

Aannemer Cordeel is inmiddels ook gestart in het eerste deel van het Kronkelstraatje. De werkzaamheden bestaan uit het slopen van de huidige panden en het daarna weer opbouwen van ca. 15 winkelunits en het vernieuwen van de entree. Het betreft hier winkelunits voor de kleinere speciaalzaak en versspecialist. Naar verwachting worden deze units medio 2019 opgeleverd. Een paar weken later zal ook de nieuwbouw op het Vinkenplein opgeleverd worden. Het aangrenzende Vinkenplein wordt het horecaplein van Bilthoven. De Kwinkelier en het Vinkenplein veranderen gestaag in een levendige ontmoetingsplaats voor jong & oud met een divers aanbod van winkels en horeca. Zie voor meer info ook: www.vinkenpleinbilthoven.nl