Zet vader in het zonnetje!

Met een mooie foto en een originele Panama hoed zet je vader* op vaderdag in het zonnetje. En na vaderdag kan hij ook gerust de zon opzoeken. De Panama hoed is namelijk een onmisbaar zomeraccessoire.

Op zaterdag 19 juni organiseren de winkeliers in De Kwinkelier van 12:00 tot 16:00 uur een bijzondere activiteit voor Vaderdag. Klanten die een aankoop doen bij een van de winkels (AH en Lidl uitgesloten) krijgen een prachtige panamahoed cadeau (zo lang de voorraad strekt). En dat niet alleen! Je kan ook een bijzondere foto laten maken voor vader. De winkeliers willen deze Vaderdag extra onvergetelijk maken na roerige tijden.

De winkeliers zijn blij dat de winkels weer volledig open kunnen. Het afgelopen 1,5 jaar is lastig geweest voor iedereen dus wat de winkeliers betreft is het weer tijd om leuke activiteiten te organiseren waar bezoekers mee verrast worden.

Op zaterdag 19 juni is winkelunit 3a in het Kronkelstraatje, een professionele fotostudio. Heb je 19 juni een aankoop gedaan bij een van de winkels? Meld je dan tussen 12:00 en 16:00 met jouw kassabon bij de winkelunit. Op vertoon van de kassabon krijg je een chique panamahoed cadeau. Let wel: op = op. Zet gerust je hoed op (of af) en neem plaats voor de camera. Strike a pose en maak een flitsende foto!

Je mag een foto maken om cadeau te geven aan je vader. Wil je liever met hem op de foto? Dat kan! Iedereen is van harte welkom.

*vader/bonusvader/grootvader/schoonvader