Unit 3a is verhuurd aan byDennis

IneMine by Dennis heeft zich 2 jaar geleden gevestigd in de Kwinkelier. De winkel met herenkleding en -accessoires, heren cadeauartikelen en aanverwante artikelen is gevestigd in het Uilenpad en heeft inmiddels een trouwe, nog steeds uitbreidende, klantenkring.
Het huidige pand in het Uilenpad biedt geen mogelijkheden voor verdere uitbreiding en groei. Dennis ten Hoope, eigenaar Inemine by Dennis, en Real Estate Invest II zijn daarom een nieuw, meerjarige huurovereenkomst overeengekomen voor unit 3a. Deze unit bevindt zich in het Kronkelstraatje (bouwfase III) en is gelegen naast Makelaardij Bilthoven.

Dennis ten Hoope “De nieuwe winkel biedt meer ruimte voor een grotere collectie herenkleding van onze merken A Fish named Fred en Tom Tailor. Tevens kunnen we in de nieuwe winkel andere labels introduceren/verkopen. Ik ben blij dat eigenaar en verhuurder mij de mogelijkheid hebben geboden om naar het Kronkelstraatje te verhuizen. In de nieuwe winkel kan ik de gehele winkelbeleving, zoals ik die voor de komende jaren voor ogen heb, naar een hoge niveau tillen en klanten nog beter bedienen. De winkel gaat na de verhuizing by Dennis heten.”

Geplande opening: september 2021