Gelato Burano komt naar de Kwinkelier en start een ludieke crowdfunding!

IJssalon Gelato Burano (met reeds een vestiging in De Bilt en in Utrecht) kreeg al jaren vragen van ijsliefhebbers uit Bilthoven (en Den Dolder) of ze nog een vestiging dichterbij wilde opzetten. Nu is het eindelijk gelukt om de perfecte locatie te vinden op de kop van de Kwinkelier aan de Vinkenlaan. Deze hoek van het centrum in Bilthoven wordt met de uitbreiding van Bubbels & Blessings en het nieuwe Vinkenplein een echte trekpleister voor liefhebbers van lekker eten en drinken op het terras. In de komende wintermaanden zal het pand afgebouwd en ingericht worden zodat op tijd voor het ijsseizoen alles klaar staat.
 
Meer dan een ijssalon
Eigenaar en oprichter Friso van Gelato Burano ziet er naar uit om in 2020 te starten: ‘met ons heerlijke Italiaanse ijs uiteraard, maar we zijn meer dan alleen ijssalon’, geeft hij aan. Gelato Burano gaat ook heerlijke koffies van eigen merk serveren en de Italiaanse panini die in de Utrechtse vestiging al jaren op de kaart staan. ‘Van ons ijs maken we bijvoorbeeld ook Italian milkshakes en we hebben nog andere ideeën die goed zullen passen in Bilthoven. Dus men kan de hele dag en avond bij ons terecht, van koffie & lunch tot toetje na het eten’ aldus Friso.
 
Crowdfunding actie
Omdat het leuk is om haar toekomstige klanten al te betrekken bij de plannen, heeft Gelato Burano een heuse crowdfunding actie opgezet. ‘Deels voor een stukje financiering voor de puntjes op de i, maar nog meer om te laten weten dat we eraan komen’, aldus Friso. Via de website van Gelato Burano kan men zich aanmelden voor 1 of meer certificaten van €25,-. Deze worden na betaling omgezet in een grote ijs cadeaubon ter waarde van €35,-. ‘En die gaan we uiteraard opsturen en/of persoonlijk bezorgen bij onze nieuwe fans! Sinterklaas en Kerst komen er aan en hoe leuk is het om een dergelijke cadeau te geven of krijgen!’ 
 
Doe je mee?
KLIK HIER voor deelname aan de crowdfunding actie e/o voor meer info:
 
Zie jij een baan bij deze Italiaanse ijssalon wel zitten?
Neem contact op met Friso via friso@gelatoburano.nl of 06-42475007.