Anna van Toor verlengt huurcontract in Bilthoven en verhuist naar nieuw, architectonisch pand

Anna van Toor zal naar verwachting eind 2018 verhuizen naar een nieuw winkelpand in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven. De Kwinkelier is een full-service winkelgebied en wordt momenteel in aaneensluitende fases getransformeerd tot een modern winkelgebied.

Het nieuwe winkelpand voor Anna van Toor is een ontwerp van architectenbureau Groosman in opdracht van de The House of Development namens de eigenaar van het winkelcentrum. Cordeel Nederland uit Zwijndrecht is de hoofdaannemer. De realisatie maakt onderdeel uit van fase II van de vernieuwing waarbij o.a. ook een pand voor de Lidl wordt gerealiseerd en 4 overige winkelunits.

Opvallend aan het exclusieve 260m2 grote pand voor Anna van Toor is de hoge gemetselde gevelconstructie en de halfcirkelvormige aanbouw die grotendeels uit glas bestaat. Het pand wordt gesitueerd aan het grote plein tegenover het huidige pand van Anna van Toor en is mede dankzij haar architectuur een van de nieuwe eyecatchers in het winkelgebied.

Het  familiebedrijf uit Meerkerk gelooft al 100 jaar in sterke, kwalitatieve en tijdloze producten. Met 30 fysieke winkels, 60 collega-retailers die het label Anna en Anna Blue afnemen en een eigen webshop richt Anna van Toor zich op de moderne vrouw. De collectie varieert van zakelijk tot feestelijk en van casual tot verleidelijk.

Directeur Jan Paul van Toor is blij met de nieuwe winkel in Bilthoven. “Anna van Toor is vol op in ontwikkeling maar we koesteren ook bestaande locaties. We hebben in 1996 Suisse mode overgenomen en sindsdien hebben wij ook een winkel in de Kwinkelier. Ons huidige pand aldaar is inmiddels echter gedateerd en voldeed niet meer aan ons normen. In Bilthoven hebben we een trouwe klantenkring en Anna hoort bij Bilthoven en omstreken. De Kwinkelier en Anna van Toor leven in symbiose met elkaar. We zijn blij dat we onze klanten binnenkort vanuit een nieuw pand in een vernieuwde Kwinkelier gastvrij kunnen onthalen. Ons nieuwe pand in Bilthoven wordt ingericht volgens het nieuwe Anna-concept waarin lichte kleuren en natuurlijke materialen de boventoon voeren. In dit nieuwe winkelconcept wordt tevens ruimte gecreëerd voor stukken van Nederlands designtalent.”

Met de verhuizing naar het nieuwe pand heeft Anna van Toor het huurcontract in de Kwinkelier met 5 jaar verlengd.

Ook geïnteresseerd in een winkelruimte in de Kwinkelier? Voor meer info belt u:
  • Molenbeek Makelaars > Gert-Jaap van Keulen (030 – 256 88 11)
  • BHVN > Carl Knegjens (06 53 26 68 38)
  • Sebald > Hakima Azaaj (06 57 57 01 03)