29 augustus opening Anna van Toor

Het is wellicht het meest iconische gebouw van Bilthoven; het nieuwe Anna van Toor pand op het grote plein in de Kwinkelier. Donderdag 29 augustus is het zover. Om 10:00 uur openen de deuren van deze nieuwe winkel.

Anna van Toor is een modemerk voor de zelfbewuste, stijlvolle, ondernemende vrouw. De geschiedenis van Anna gaat terug tot 1918. Sinds 1999 ontwerpen zij zelf damesmode onder de naam: Anna. De 3e generatie neemt op dit moment de leiding in het bedrijf. Het bedrijf is aangesloten bij de Fair Wear Foundation, dat staat voor mode die op een verantwoorde manier wordt geproduceerd. Kwaliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid zijn waarden die heel belangrijk zijn voor het bedrijf. Anna biedt meer dan alleen maar de trends, zij willen de klant een unieke stijl mee geven. Om ieder seizoen weer een mooie collectie te maken, laten zij zich inspireren door verschillende stijliconen van vroeger. Vrouwelijk en stijlvol met een vleugje eigenheid.

Het nieuwe pand in Bilthoven is een mooie heldere winkel, met grote raampartijen, lichte kleuren én natuurlijke materialen. Bovendien hangt er naast de nieuwe Anna en Anna Blue collectie een extra uitgebreid aanbod van eigentijdse merken in de winkel.