#HiBuur | 4 zaterdagen – 4 foodtrucks

LET OP: DE GEPLANDE FOODTRUCKS STAAN VOORLOPIG ON HOLD. ZODRA ZE WEER OP HET GROTE PLEIN KUNNEN STAAN, LATEN WE HET WETEN. GENIET VAN DE TAKE AWAY MAALTIJDEN VAN :

  • Keurslagerij van Schie
  • HOOFT Kaas Delicatessen
  • Bubbles & Bakery
  • Gelato Burano
  • AH en LIDL

 

Over de Foodtruck-actie

Op 4 zaterdagen in oktober staat er ‘s middags op het grote plein een foodtruck. Zo kan je voor of na het winkelen/boodschappen een hapje eten of een lekker gerecht meenemen voor een buurtgenoot.  En….je helpt de ondernemer van de foodtruck. Als gevolg van de Corona zijn alle foodfestivals en evenementen geannuleerd waardoor zij veel inkomsten missen. Bestellen bij de foodtruck in de Kwinkelier is coronaproof. Je bestelt namelijk vooraf een maaltijd/gerecht en kiest zelf een ophaaltijd. Daardoor komen er niet teveel mensen op één plek en houdt iedereen voldoende afstand. Betalen doe je bij de foodtruck. Rondom de foodtruck is er genoeg ruimte om afstand te houden als ook om te genieten. Wil je ter plekke bestellen dan is dit afhankelijk van de drukte. Op basis van de reserveringen hebben de foodtrucks vooraf producten ingekocht. Op=op.

Zaterdag 10 okt.

 Helaas geannuleerd.

Helaas geannuleerd.

Zaterdag 17 okt.

 De grillende keukenmeiden

De grillende keukenmeiden

Zaterdag 24 okt.

 Veul Soeps

Veul Soeps

Zaterdag 31 okt.

LET OP !! Vanwege de slechte weersvooruitzichten hebben we de activiteiten voor zaterdag 10 oktober moeten annuleren.
Zaterdag 10 oktober is Bram Botermans (uit de succesvolle jeugdboekenserie “Uit het leven van een loser”) ook aanwezig. Ga jij met hem om op de foto?
In het kader van de Kinderboekenweek staan 10 oktober in het winkelcentrum op meerdere locaties winkelmandjes met kinderboeken. Het motto: take a book, leave a book. Oftewel kom een boek (gratis) halen voor jezelf, uw (klein)kind of een buurtgenootje en laat een kinderboek van jezelf in het mandje achter.
De herfstvakantie staat voor de deur en in het kader van #stayhome kunnen kinderen zaterdag 17 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur in unit 11 (op vertoon van een kassabon*) een knutselpakket komen samen-stellen waarmee ze in de herfstvakantie, thuis, een deurhanger voor hun slaapkamer-deur kunnen maken.
*Voorwaarden kassabon: de bon moet van 17 oktober 2020 zijn en van een van de winkels (m.u.v. AH en LIDL) in de Kwinkelier.
op = op
We maken het thuisblijven gezelliger. Zaterdag 24 oktober krijg je bij min. 10 euro besteding in een van de winkels van de Kwinkelier (m.u.v. Lidl, AH en Kruidvat) een mezenbol. Hang de bol in de tuin of op het balkon en hopelijk trekt het veel bezoek.

Over de #HiBuur campagne

Het Corona virus heeft een grote impact op de samenleving. Goed contact met buren en verbinding in de buurt is in deze tijd (waar Corona nog steeds regeert) en waarin iedereen fysieke afstand moeten houden, nog belangrijker geworden. Door de ontwikkelingen omtrent COVID-19, neemt de bewustwording van dichterbij huis verblijven, genieten en kopen toe. Met de #HiBuur-campagne maakt de Kwinkelier het thuisblijven leuker en proberen we ons steentje bij te dragen aan meer sociale cohesie in de buurt.